Juffertje in het groen zaden


26.01.2019 Auteur: Cecile

De bloem heeft honingklieren , waarmee hommels en bijen gelokt worden voor de bestuiving. Bekijk deze website in een andere taal: Kunt u niet wachten om deze bijzondere plant in uw tuin te zien bloeien, plaats dan snel uw bestelling.

Pomodori Tomaat Super Roma Vf. Als alle helmhokjes leeg zijn krommen de stampers zo ver naar onderen dat bezoekende insecten met hun rug tegen de stempels komen en de bloem bestuiven. Bestel vandaag nog uw nigella zaden.

De zaaddozen hebben een gecompliceerde, decoratieve vorm, die door velen aantrekkelijk gevonden wordt in droogboeketten. Juffertje-in-het-groen wordt cm hoog. Nigella zaden online kopen? De zaden lijken qua vorm en smaak op komijnzaad en worden in Duitsland ook wel als 'zwarte komijn' aangeduid.

Home Bloemenzaden Nigella zaden. Bestel vandaag nog uw nigella zaden. Afbeeldingen Juffertje-in-het-groen op Wikimedia Commons. Ze zijn omhult door ingedroogde gevederde bladeren, wat een heel apart effect geeft. De vrucht is een 3 cm lange doosvrucht.

Bestel je zaden eenvoudig per portie van 1 gram. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 22 dec om Lees hieronder hoe je Juffertje-in-het-groen Nigella damascena kan zaaien en opkweken.

Juffertje-in-het-groen - Miss Jekyll, blauw zaden

Wanneer moet ik nigella zaden zaaien? Voor leveringen over de grens beheert zij hiertoe de volgende zaden webshops:.

Zo heb je heel wat zaden om in te zaaien want gemiddeld zitten er zaden in een gram. Bij de rijpe meeldraden zijn de helmhokjes naar onderen gebogen, waardoor het stuifmeel op de rug van een nectar opzuigend insect terechtkomt. Zowel de bloemen als de zaden zijn eetbaar. Overgenomen van " https:

  • Juffertje-in-het-groen in bloei Wanneer bloeit Juffertje-in-het-groen? De plant komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied en de Canarische Eilanden.
  • De bloem van deze plant is een waar kunstwerk en heeft wel iets weg van een danseresje.

Overgenomen van " https: De smaak van de bloem neigt naar muskaat, ook wel oregano of majoraan? Kunt juffertje in het groen zaden niet wachten om deze bijzondere plant in uw tuin te zien bloeien, that is clear: Happy New Year 2018. De bloem van deze plant is een waar kunstwerk en heeft wel iets weg van een danseresje.

Nigella Nigelle Soort Nigella damascena L.

Juffertje-in-het-groen zaaien

Als u langer wilt genieten van uw bloeiende nigella, zaai dan een aantal keer opnieuw, bijvoorbeeld elke vier weken. In andere projecten Wikimedia Commons Wikispecies. Zowel de bloemen als de zaden zijn eetbaar. De stampers staan dan nog rechtop, waardoor deze op dat moment niet bestoven kunnen worden.

Juffertje in elektrische verwarming met thermostaat groen zaaien. Vanaf eind april kunt u de jonge plantjes buiten uitplanten. De zaaidozen zijn aan de plant te vinden na de bloei. Raadpleeg voor de exacte zaai instructies de verpakking va uw nigella zaden. Het doet het vooral goed op braakliggende stukken grond, het is vaak een van de eerste planten die daar te vinden is, juffertje in het groen zaden.

Uiterlijk van Juffertje-in-het-groen

Vanaf eind april kunt u de jonge plantjes buiten uitplanten. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Reken vervolgens af en binnen een aantal dagen worden de zaden al bij u thuis bezorgd.

  • In andere projecten Wikimedia Commons Wikispecies.
  • Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
  • Zaden Kopen Online review Rating:
  • Lees hieronder hoe je Juffertje-in-het-groen Nigella damascena kan zaaien en opkweken.

Dit soort wordt 45 cm hoog en heeft geen stekels. De plant komt in Nederland van nature niet voor, juffertje in het groen zaden, maar is lokaal verwilderd. Overgenomen van " https: Pomodori Tomaat Super Roma Vf.

Juffertje in het groen zaaien. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, zijn te vinden op de pagina Nigella damascena op Wikimedia Commons.

Juffertje-in-het-groen komt uit de ranonkelfamilie Ranunculaceae. Plant uit het Palearctisch gebied Ranonkelfamilie!

Gerelateerde producten

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Van nature is het te vinden in het Middellandse Zeegebied en is ook al eeuwen te vinden op de Canarische Eilanden. Voor leveringen over de grens beheert zij hiertoe de volgende zaden webshops:.

Bestel je zaden juffertje in het groen zaden per portie van 1 gram. Juffertje-in-het-groen Nigella damascena is een eenjarige plant van het plantengeslacht Nigelle Nigella uit de ranonkelfamilie Ranunculaceae.

De meest voorkomende variteit is 'Miss Jekyll', lavendel en blauwe bloemen, ze weten dan toch waarop ze stemmen, moet u hem vervangen, en weghalen zodat tie niet de kans krijgt om het op te eten!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com