Afstand rotterdam disneyland parijs


15.03.2019 Auteur: Rowanne

De meeste vrijheid heb je met vervoer per auto. Op deze pagina zal dit worden behandeld. Je Reist dan eerst met de trein of zelf met de auto richting Brussel en vanaf daar reis je verder.

Aanbiedingen alles over Aanbiedingen. Met de trein vanaf het vliegveld naar Disneyland via Parijs Het is ook mogelijk om met lijn B de blauwe lijn van de RER vanaf het vliegveld richting het centrum van Parijs te gaan en dan over te stappen op RER lijn A rode lijn die vervolgens richting het treinstation van Marne-la-Vallée in het Disneyland Resort rijd.

Beoordeel ons op kiyoh. Je hoeft daarom NIET over de drukke ring van Parijs en heb je ook niet te maken met de speciale milieuheffing die binnen Parijs geldt voor voertuigen.

Deze speciale sticker heb je alleen nodig als je met de auto de binnenstad van Parijs bezoekt.

Gasten met een arrangement parkeren gratis op de parkeerplaats van de Disney hotels en de parken. Cruises naar Alaska, Bahama's en Caribbean. Het resort ligt 32 kilometer ten oosten van Parijs, afstand rotterdam disneyland parijs. Hieronder vind je alle afritten van Disneyland Parijs vanaf de A4. Boek uw tickets vroeg.

Ontmoet jouw favoriete Disneyfiguren en beleef de magie met het hele gezin of vrienden tijdens een weekendje weg.
  • Dit geldt dan ook voor Nederlanders die met de auto op vakantie gaan naar Frankrijk of door Frankrijk heenrijden. Praat mee op ons forum.
  • Een milieusticker kost nog geen 5 euro. Je kunt deze service eenvoudig toevoegen tijdens de tweede fase van je boeking.

Routebeschrijving

Bovendien dient er voor iedere persoon een veiligheidsvest in de auto aanwezig te zijn. In de wereldstad Parijs gaan kunst, cultuur en het goede leven hand in hand. De prijzen voor de metro zijn zeer redelijk.

De VEA Shuttle bussen stoppen bij elk van deze drie terminals. Busvervoer van en naar Disneyland Paris Boek vervoer met de bus rechtstreeks naar Disneyland Parijs voor een verblijf van meerdere dagen.

De parkeerplaats opent elke dag om

Lijn Maxima medisch centrum eindhoven van de RER brengt afstand rotterdam disneyland parijs snel van de diverse metro haltes in Parijs naar het hart van het magische koninkrijk. Vertrek vanaf meerdere opstapplaatsen in Parijs. Meer openingstijden Actueel entertainmentprogramma Renovaties Nieuws. Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames, afstand rotterdam disneyland parijs.

Altijd handig om te weten voor je vertrek. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en van toepassing zijn de tariefvoorwaarden.

Ontdek onze voordelige arrangementen met de auto voor een goedkoop verblijf in de magie.

Per auto / eigen vervoer naar Disneyland Parijs

De belangrijkste route is natuurlijk de gene die naar Disneyland rijd ; Voor meer informatie kun je terecht op ratp. Disneyland Parijs is de ideale bestemming voor een gezellig weekendje weg! Busvervoer van en naar Parijs Boek voordelig vervoer met de bus naar Parijs.

Om contant te betalen bij een van de bemande tolpoorten, kies je voor een poortje waar dit staat aangegeven.

Vertrek vanaf elk station in Nederland of Belgi. Je hoeft daarom NIET over de drukke ring van Parijs en heb je ook niet te maken met de speciale milieuheffing die binnen Parijs geldt voor voertuigen. Boek een dagtocht met de bus naar Disneyland Parijs, inclusief entree voor n park naar keuze. Zakelijk alles over Zakelijk. Een milieusticker kost nog geen 5 euro. Met het vliegtuig naar Disneyland Afstand rotterdam disneyland parijs.

Uitgebreide route-informatie

Een auto's met caravan of aanhanger zijn niet toegestaan op de parking. Het resort ligt 32 kilometer ten oosten van Parijs. Vanaf Utrecht is het ongeveer 4,5 uur rijden tot aan Disneyland Parijs.

Gebruik de zoekmachine en ontdek de prijzen van alle voordelige treinverbindingen naar Marne-La-Valle Chessy het treinstation van Disneyland. Ontdek onze voordelige arrangementen met de auto voor een goedkoop verblijf in de magie. Met het vliegtuig naar Disneyland Parijs. De verkoop is gestart voor reizen tot europese wilde kat in nederland juli Parijs is de ideale bestemming voor een weekendje weg.

Vanuit het zuiden van Nederland ben afstand rotterdam disneyland parijs in ongeveer 6 uur in het hart van de magie, afstand rotterdam disneyland parijs. Zelfs overnachten in een Disney Hotel of Disneyland partner Hotel is mogelijk.

Weekend Disneyland Parijs

Op het vliegveld zijn shuttlebussen van Magical Shuttle beschikbaar die je vervolgens naar Disneyland brengen. Deze plaats je achter de voorruit van de auto. Parijs is de ideale bestemming voor een weekendje weg.

Deze transfer is iedere 45 tot 60 minuten beschikbaar met een lijndienst tussen de luchthavens en het resort, afstand rotterdam disneyland parijs. Lijn A van de RER brengt je snel van de diverse metro haltes in Parijs naar het hart van het magische koninkrijk. Boek voordelig vervoer met de bus naar Parijs.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com