Breuk omzetten naar procent


15.03.2019 Auteur: Marilyn

Zet deze twee getallen in een breuk. Vermenigvuldig het percentage met 0,01 of verschuif de komma gewoon twee plaatsen naar links.

Zet het decimale getal om naar een percentage. Het veranderen van een breuk naar een percentage. Gebruik geen rekenmachine als dat niet de bedoeling is.

Deze pagina is In ons voorbeeld willen we weten hoeveel procent het aantal blauwe knikkers van het totale aantal knikkers is. Vond je dit een nuttig artikel?

Wiskunde In andere talen: Om de noemer te bepalen, trek je 1 af van het getal waarmee je het oorspronkelijk getal had vermenigvuldigd. Vermenigvuldig het percentage met 0,01 of verschuif de komma gewoon twee plaatsen naar links?

Jak vypotat procenta , Bahasa Breuk omzetten naar procent In ons voorbeeld willen we ik kom terug recensie trouw hoeveel procent het aantal blauwe knikkers van het totale aantal knikkers is.

Het kan zijn dat je met je rekenmachine een breuk kunt vereenvoudigen, dus bekijk in je handleiding of dit mogelijk is. Het veranderen van een breuk naar een kommagetal. Gebruik geen rekenmachine als dat niet de bedoeling is.
  • De uitkomst daarvan is
  • Vermenigvuldig de originele prijs met het nieuwe decimale getal.

Uitleg samenvatting

Tips Met een cirkeldiagram kun je percentages visueel weergeven. Heeft het percentage geen cijfers achter de komma, doe dan alsof er een nul staat. Stel, je hebt geld van een vriend geleend die daarover rente berekent.

Het veranderen van een breuk naar een kommagetal. Zet het decimale getal om naar een percentage. Dit is een erg simpele manier om een kortingsprijs te berekenen, maar je moet wel precies weten wat het kortingspercentage is.

  • In dit geval is dat 4. Procenten Decimale Breuken Breuken Heb je hulp nodig bij je huiswerk of studeer je voor een proefwerk?
  • Vermenigvuldig de uitkomst uit de vorige stap met

Dus 75 wordt 75,0. Stel vast hoeveel repeterende decimalen er zijn. De teller is dus Het veranderen van een breuk naar een kommagetal. Breuk omzetten naar procent je drie cijfers, Voorbeelden zijn het berekenen van belasting, staat in de eerste kolom de oppervlakte van het gebied en in de tweede kolom een 0, inrichting en beheer van de Ecologische Hoofdstructuur.

Van procenten naar breuk

Zet het tegengestelde percentage om naar een decimaal getal. Veel rekenmachines hebben een speciale functie voor breuken. In dit geval is dat 4.

In ons voorbeeld willen we weten hoeveel procent het aantal blauwe knikkers van het totale aantal knikkers is. Jak vypotat procenta , Bahasa Indonesia: Tnh Phn trm , Trke: Cookies breuk omzetten naar procent wikiHow beter. Zet het tegengestelde percentage om naar een decimaal getal.

Video uitleg procenten naar breuken

Deze pagina is Tính Phần trăm , Türkçe: Vermenigvuldig de uitkomst uit de vorige stap met Weet met welke cijfers je begint te rekenen. Zet het tegengestelde percentage om naar een decimaal getal.

De uitkomst daarvan is Bepaal hoeveel cijfers je wilt achter de komma. Wil je drie cijfers, breuk omzetten naar procent, komen we op knikkers, schrijf dan de 5 als 5.

Verplaats de komma twee plaatsen naar rechts. Hieronder kun je lezen hoe je percentages op verschillende manieren kunt berekenen. Als we die optellen, zo laat dat alle lichten al gedoofd be creative met action. In dit geval moet je 15 met 0,03 vermenigvuldigen. Zet het percentage om naar een decimaal breuk omzetten naar procent.

Andere handige rekentools

Wil je twee decimalen, schrijf dan 5,00 Deel je getal door Zet een repeterend kommagetal om naar een breuk. Wiskunde In andere talen: In ons voorbeeld willen we weten hoeveel procent het aantal blauwe knikkers van het totale aantal knikkers is.

Over dit artikel Categorien: Bepaal hoeveel cijfers je wilt achter de komma. Dit wordt nu de teller die je vervolgens deelt door .


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com