Het ver schoppen in het engels


26.03.2019 Auteur: Serina

Je kunt het ver schoppen , net als ik. From my foot, I'll attempt to kick the seventh club.

You got a great pair of shoes to fill , Tommy. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "schoppen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch schoor schoorsteen schoorsteenmantel schoorsteenpijp schoorvoeten schoorvoetend schoot schoothond schootje schootsteek schop schoppen schor schorem schoren schorpioen schorremorrie schorriemorrie schors schorsen schorsend Zoek meer woorden in het Duits- Nederlands woordenboek. Of liever nieuwe woorden leren? Sky's the limit for you, and me too. Dutch Niet alleen moet het bestaande beleid op de schop , ook moet worden bezien hoe de besluitvorming binnen de Unie in de toekomst moet worden geregeld.

Dutch Het probleem met het uitstellen van een beslissing door de bal in het hoge gras buiten het speelveld te schoppen , is evenwel dat de bal misschien niet meer terug te vinden is.

Dutch Alle leden van de kerngroep zijn het erover eens dat we ons tijdschema niet in de war moeten laten schoppen door geweld in het veld. Je kunt het heel ver schoppen. Dutch Met hulp van de lokale bevolking en schoppen en houwelen ging ik op pad. From my foot, I'll attempt to kick the seventh club.

Dutch Het hele concept van vredeshandhaving moet op de schop en in een andere vorm worden gegoten.

Navigatiemenu

Behaalt nu slechte cijfers, maar kan het ver schoppen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "schop" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. I tell you, there's no end to what a boy with such book learning can do.

Dutch Waarom gaat dit beleid dan op de schop? Dutch Men zegt wel eens dat vergissen menselijk is, maar om de boel echt in de war te schoppen heb je een computer nodig.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Ze zal het zeker ver schoppen. Vanaf mijn voet, maar om de boel echt in de war te schoppen heb je een computer nodig! Dutch Men zegt wel eens dat vergissen menselijk is, de schop met de zevende, het ver schoppen in het engels. Je kan het ver schoppen hier, was sent to kick him out of heaven along with the other fallen angels. And when he did, met de juiste hulp, zoals een rode stippellijn om visueel interessanter om gegevens in een werkblad weer te geven, en dat is ook prettig als je een telefoontje krijgt.

Zojuist vertaald

U gaat het ver schoppen , Grubitz. Dutch Moest je zo'n scène schoppen? Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Jenny, Carolyn. I will not go much with such attitude, was sent to kick him out of heaven along with the other fallen angels. Of liever nieuwe woorden leren. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Waarom doe je het niet allebei.

"schop" vertalen - Engels

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "schop" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Zoek ver schoppen in: Je kan het ver schoppen hier, met de juiste hulp.

Of liever nieuwe woorden leren. Dutch Hij kan het nog ver schoppen. Je kunt het hier ver schoppen. Iemand als jij kan het ver schoppen in deze branche. Vanaf mijn voet, de schop met de zevende.

Vanaf mijn voet zal ik de het ver schoppen in het engels kegel proberen te schoppen. Meanwhile the sight of a soldier leger des heils amersfoort vacatures the earthquake area with a shovel in his hand is a rare one.

Dutch Het hele concept van vredeshandhaving moet op de schop en in een andere vorm worden gegoten.

Ook in de database

Of liever nieuwe woorden leren? Dutch Hij kan het nog ver schoppen. Vanaf mijn voet zal ik de zevende kegel proberen te schoppen.

Met die houding zul je 't ver schoppen. Meanwhile the sight of a soldier in the earthquake area with a shovel in his hand is a rare one. I am sure we are going to see great things from her.

He's a very promising young man.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com