Remeha thermostaat doet het niet


13.03.2019 Auteur: Roline

Mogelijk is de driewegklep of thermostaat defect. Kun je het probleem niet eenvoudig zelf verhelpen, neem dan contact op met jouw installateur.

Ik heb hetzelfde probleem. Is hier iets aan te doen? Ik heb geen andere oplossing gezien helaas. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Nieuwe thermostaten moduleren en branden dus lang op een heel laag pitje, wat dus goedkoop en efficient is.

Kunt u mij verder helpen. Hier wordt een aparte thermostaat meegeleverd, maar ik heb gekozen om de eTwist te laten hangen. Wil je ook een Remeha thermostaat aanschaffen. Remeha W23 - thermostaat hoge temperatuur wel warm water. Ik remeha thermostaat doet het niet hetzelfde meegemaakt met een defecte ventilator na waterschade.

  • Controleer of de ketel aanstaat en of de instellingen op de thermostaat juist zijn.
  • Mogelijk kun je de storing zelf verhelpen.

-- Wijzigingen per 1 februari 2019-- (1)

Beste, wij hebben een draadloze isense thermostaat. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Het display vertoont een storingscode Mogelijk kun je de storing zelf verhelpen. U kunt het frontje van de iSense afhalen om deze opnieuw op te starten. Nu blijf ik foutcode F houden en de kachel blijft branden.

Met jouw account kan je: Slimme thermostaten, overal en altijd.

  • Ik adviseer je contact op te nemen met je installateur. Het is geen oplossing van de storing, maar zorgt ervoor dat je even kan douchen of de verwarming kan aanzetten.
  • Geen gedoe meer met onduidelijke handleidingen want wij zijn er om je te helpen! Alle functies die de standaard iSense heeft, zijn ook in de iSense RF aanwezig.

We kunnen je nog beter adviseren over de producten in onze webshop door onze vakkennis en oprechte interesse in jouw vraagstuk. De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 48 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha eTwist op Kieskeurig. We kunnen je nog beter adviseren over de producten in onze webshop door onze vakkennis en oprechte interesse in jouw vraagstuk! Ik stel het klokprogramma niet meer in omdat ik het niet meer vertrouw, remeha thermostaat doet het niet.

De thermostaat blijft aangeven dat de batterijen vervangen moeten worden.

Thermostaten

Volgende update eerst maar afwachten Afgelopen donderdag blijkt er door elektraleverancier in de straat gewerkt te zijn. Paar weken terug weer aan gedaan.. Makkelijk bedienbaar Ja, ik beveel dit product aan Geschreven voor:

Beste, Via onderstaande link kun je op onze website de handleiding van de iSense downloaden. Jouw thermostaat op afstand bedienen via jouw smartphone of tablet, of alleen even de temperatuur van jouw woning controleren. De remeha eTwist heb ik voornamelijk gekocht vanwege het uiterlijk mooi scherm en de compatibiliteit met mijn Remeha Calenta ketel.

Draaien en drukken is voldoende en de menubediening is overzichtelijk vormgegeven. Ook dit werkt niet. Remeha eTwist - Reviews 5,8 Lees 48 reviews Schrijf remeha thermostaat doet het niet review.

Klusadvies: Thermostaat doet het niet. wel warm water

Piet3r Geregistreerd op Berichten: Mijn remeha isense op een advanta cw5 beide 1 jaar oud blijft verwarmen op het moment dat de gewenste temp al lang bereikt is. Remeha Calenta - display uit - ketel reageert niet meer. De Slimme Thermostaten, de tado┬░ app en de Slimme Klimaat Assistent zorgen op ieder moment voor de perfecte kamertemperatuur.

Hij kan op locatie de oorzaak bepalen.

Paula Product paar maanden in bezit. Dit om de scheiding mogelijk te maken remeha thermostaat doet het niet de radiator gestuurde cv op de verdieping. Pluspunten Ziet er prima uit niet te groot. De lamp doet het hier wel dus er is stroom. Minpunten Lamme arm "Niet te progammeren aan de muur". Praying for time lyrics george, niet continu GEEN openhaard functie Niet automatisch inschakelen bij naderen huis Warmwaterlevering niet via de app uit te schakelen.

Dat het vroeg warm begint te worden klopt, dat heet de opwarmsnelheid zodat op de ingestelde tijd de temperatuur is bereikt.

Slechte verbinding ouderwetse bediening

Geen tijd op display Slechte communicatie met ap Remha weet het zelf ook niet allemaal Geen handleiding van de app. Op basis van mijn ervaring tot nu toe met de eTwist, weet ik niet of ik de volgende keer weer voor dit product zou kiezen. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

Nu blijf ik foutcode F houden en de kachel blijft branden.

Dit ondanks dat ik er 2 keer 3 nieuwe batterijen ingedaan heb. Klik dan hier om in te loggen. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com