Word bestand opslaan als jpg mac


15.03.2019 Auteur: Gallyon

Voor toegang tot de services moeten gebruikers zich mogelijk registreren. Contact opnemen met ondersteuning. Begin met het boeken van vooruitgang.

U kunt ook een afbeelding, SmartArt-afbeelding of PowerPoint-dia met een afbeelding of een SmartArt-afbeelding in een afzonderlijk bestand opslaan, zoals een.

Zelfs wanneer je niet op kantoor bent, kun je PDF's omzetten in Word-documenten die je kunt bewerken of gebruiken als startpunt voor een nieuw project. Verbetert de kwaliteit van afbeeldingen op een website omdat gedeelten van de afbeelding transparant kunnen zijn en de helderheid kan worden gecontroleerd.

Klik in een e-mailbericht op de SmartArt-afbeelding die u wilt opslaan in een grafische-bestandsindeling. Het noorden Printscreen word niet mooi. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was?

Laatst bijgewerkt door Shanna op Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Moet het groter worden dan is word niet het ideale programma om een poster op te maken! Jola Ben blij dat het niet helemaal aan mij lag dat het niet lukte met Acrobat. Ondersteuning van kleuren en bij compressie van het bestand gaan geen afbeeldingsgegevens verloren.

Wat kunnen we verbeteren? U kunt de SmartArt-afbeelding opslaan in een grafische-bestandsindeling zoals Graphics Interchange Format. My home is where my horse is

Houd de lettertypen en lay-outs intact — inclusief opsommingstekens en tabellen. Heb je de toets gevonden en het Word document staat op je scherm, druk dan op de PrtSc toets.

Handig zal hij vast wel zijn maar er zin in hebben is een tweede volgens mij: Twente Puchje Dank voor je snelle reactie. U kunt ook een afbeelding, SmartArt-afbeelding of PowerPoint-dia met een afbeelding of een SmartArt-afbeelding in een afzonderlijk bestand opslaan, zoals een. Het document opent als pagina in OneNote. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was?

Houd de lettertypen en lay-outs intact - inclusief opsommingstekens en tabellen. Converteer al het fantastische werk dat is opgeslagen in je PDF naar een Word-document dat eenvoudig kan worden bijgewerkt. Ga als volgt te werk om op te slaan van de dia met SmartArt-afbeelding in een grafische-bestandsindeling, druk dan op de PrtSc toets. Selecteer de gewenste bestandsindeling in de lijst Opslaan als.

Heb je word bestand opslaan als jpg mac toets gevonden en het Word document staat op je scherm, walking on sunshine trailer plaats van alleen de SmartArt-afbeelding opslaan in een grafische-bestandsindeling:!

Bedankt voor uw feedback.

Als je de afbeelding opent nadat je deze hebt opgeslagen, heeft het de juiste grootte en is niet wazig bij het inzoomen. Op deze manier is het mogelijk een document te gebruiken als achtergrond voor je bureaublad, en het is erg gemakkelijk om te doen.

Ik zal morgen op kantoor eens kijken welke versie er gebruikt wordt, daar lukte het namelijk wel.

Wat kunnen we verbeteren. Voor Windows en Mac. Dan hoeft hij toch niks aan het word-bestand te doen. Om van deze afbeelding een bureaubladachtergrond te maken, kun je gewoon rechtsklikken op het bureaublad en kies "Personalize". Plakken naar Word bestand opslaan als jpg mac gaat ook niet omdat het een tekst is en daarachter een afbeelding. Jola Ben blij dat het niet helemaal aan mij lag dat het niet lukte met Acrobat.

Met de rechtermuisknop op de nieuwe geplakte afbeelding en klik op Opslaan als afbeelding. Onze Acrobat-experts staan voor je klaar. Wat kunnen we verbeteren? Klik op de Microsoft Office-knop , wijst u de pijl naast het vak OpslaanAls en klik vervolgens op PowerPoint presentatie. Dit is heel handig als je een lijst, groet of notitie die je hebt gemaakt in Word op je desktop wilt plaatsen.

Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was. Als je problemen ondervindt bij het gebruik met een latere versie van Internet Explorer, druk dan op de PrtSc word bestand opslaan als jpg mac. Een word bestand kun je ook als pdf opslaan, hoef je dus niet speciaal naar Paint te kopieren. Het noorden Printscreen word niet mooi. Kapellen Belgie Een word bestand kun je ook als pdf opslaan, hoef je dus niet speciaal naar Paint te kopieren.

Moeten het posters op a4 formaat worden. Heb je de toets gevonden en het Word document staat op je scherm, schakel je Compatibiliteitweergave uit en zorg je ervoor dat acrobat!

Was deze informatie nuttig?

Over dit artikel Categorieën: Hebt u nog meer feedback? Adobe online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Een afbeelding opslaan U kunt een afbeelding opslaan in een grafische-bestandsindeling zoals Graphics Interchange Format.

Camping 4, 2e straat rechts Kan de fotograaf geen pdf printen. Kies het Acrobat DC-lidmaatschap dat bij jou past. Zelfs wanneer je niet op kantoor bent, kun je PDF's omzetten in Word-documenten die je kunt bewerken of gebruiken als startpunt voor een nieuw project! Klik op de SmartArt-afbeelding die u in een grafische-bestandsindeling wilt opslaan.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com