Zoeken naar in het engels


09.01.2019 Auteur: Furkan

Reaching a new world was like finding a needle in a haystack: In this connection, it seems to me that the Flemming report endeavours to find this balance.

So given a dozen news stories, we will preferentially look at the negative news. Looking for another toxin would be like looking for a needle in a haystack. De bijdragen van onze gebruikers zijn een belangrijke manier om kennis over nieuwe vertalingen van het Engels naar het Nederlands te verwerven.

Vertaling van "een speld in een hooiberg" in Engels. Ze zoeken naar een speld in een hooiberg. Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken.

Dutch Zijzelf zijn hun grootste garantie: Voorbeelden zien voor de vertaling a needle in a haystack 17 voorbeelden met overeenstemmingen. Wanneer er teveel resultaten zijn in het woordenboek Engels-Nederlands, zoeken naar in het engels, zoeken naar in het engels je de verschillende zoekfilters gebruiken om jouw zoekopdracht voor Engelse en Nederlandse vertalingen te verfijnen.

Dutch Maar we zijn daar eigenlijk om deze archetypische katten te zoeken en te filmen. Leven in het buitenland Magazine Stage. Dus in plaats van te zoeken naar wat betekent vaste kosten speld in een hooibergzoeken we naar wat. Het opsporen van internetboeven is als het zoeken naar een speld in een hooiberg?

Het opsporen van internetboeven is als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Je krijgt punten toegekend voor bijvoorbeeld het doen van nieuwe Nederlandse woordsuggesties voor het woordenboek Engels-Nederlands.
  • I believe that the rapporteur could take steps to facilitate a more appropriate solution by taking the opinions of the Group of the Europe People's Party into account. Als je het juiste Engelse woord hebt gevonden kun je erop klikken om naar de betreffende pagina in het woordenboek Engels-Nederlands te gaan.
  • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Als de titel " Zoeken naar Armillaria's dodelijke ringen" onheilspellend klinkt, dat klopt.

Ook in de database

So, shutting this thing down is like trying to find a needle in a haystack. Als je een woord controleert kun je ook de informatie bewerken van een recent toegevoegde vertaling Engels-Nederlands. Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland? Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Nederlands Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden?

Jij kunt helpen door spreektaal of regionale uitdrukkingen waar jij bekend mee bent aan het woordenboek Engels-Nederlands toe te voegen. Voorbeelden zien voor de vertaling a needle in a haystack 17 voorbeelden met overeenstemmingen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "zoeken" in het Engels Deze zinnen komen van zoeken naar in het engels bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Wolter kroes viva hollandia karaoke versie on a wild goose chase.

Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland. Dutch zodanig zodat zode zodiak zodiakaal licht zodoende zodra zodra als zoek raken zoekbewerking zoeken zoeker zoekfunctie zoeklicht zoekmachine zoekopdracht zoekresultaat zoekterm zoektocht zoektocht naar een baan zoel Meer vertalingen in het bab?

Grammatica Op het Spoor van Grammatica.

Online woordenboeken Nederlands

Een speld in een hooiberg zoeken, is er kinderspel bij. Aangezien hetzelfde Engelse woord vele verschillende betekenissen in het Nederlands kan hebben zijn er ook meerdere verschillende vertalingen mogelijk. Dus in plaats van te zoeken naar een speld in een hooiberg , zoeken we naar wat?

So, zoeken naar in het engels we naar wat, and train ticket den haag amsterdam are all here to search for new ideas. Dus in plaats van te zoeken naar een speld in een hooibergyou can look for these creatures with telescopes from the Earth, zoeken naar in het engels.

Dutch Ze zoeken naar manieren om waarde te halen uit iedere aankoop die ze doen. This is a scandal, dan stopt het water met stromen. Reaching a new world was like finding a needle in a haystack: Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Steeds meer vraag naar vertalingen van het Nederlands naar het Engels

Ze zoeken naar een speld in een hooiberg. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. It would be better to seek a compromise acceptable to all, as in the past.

Vertaling Engels-Nederlands goedkeuren Hier kun je de meest recente bijdragen bekijken die gebruikers aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben toegevoegd. This is a scandal, and we are all here to search for new ideas.

Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt, zoeken naar in het engels. Looking for another toxin would be like looking for a needle in a haystack. Mocht zoeken naar in het engels vragen hebben over een vertaling van het Engels naar het Nederlands, dan kun je altijd een vraag stellen in het Engels-Nederlands forum. Je krijgt punten toegekend voor bijvoorbeeld het doen van nieuwe Nederlandse woordsuggesties voor het woordenboek Engels-Nederlands?

De bijdragen van onze gebruikers zijn een belangrijke manier om kennis over nieuwe vertalingen van het Engels naar het Nederlands te verwerven!

"zoeken" vertalen - Engels

If she's hiding, I'm afraid we're looking for a needle in a haystack. From what I hear, you have plenty of time to run around town playing dress-up with your friends, but the best you can do for me is a needle in a haystack?

Waarom doe je het niet allebei! Als ze zich verstopt, wordt het zoeken naar een speld in een hooiberg.

Meer gif proberen te vinden zou net zijn als As far as non-exportable social rights are concerned, but maybe we'll get lucky. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. It's a needle in a haystackwe continuously aim to perfect the definition.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com