Hoe kan je facebook gesprekken verwijderen


03.02.2019 Auteur: Esraa

Er is een groot verschil tussen de twee opties: Selecteer het bericht of berichten die je wilt verwijderen Je kunt je verzonden en ontvangen berichten verwijderen.

Maar je kunt wensen dat je sommige van je discussies kunt verwijderen. Dit scherm heeft verschillende opties zoals kopieer tekst, doorsturen n verwijderen. Daarom moet je er op vertrouwen dat de ontvanger het bericht zelf verwijdert op je verzoek. Je kunt privéberichten die je via Facebook hebt gestuurd gelukkig makkelijk en snel verwijderen.

Maar als je de eerste optie kiest, worden de verwijderde conversaties compleet verwijderd van je account. Door het gepsrek te verwijderen wordt het compleet verwijderd van Facebook zelf. Als je de tweede optie kiest, worden de gearchiveerde conversaties verwijderd van de lijst maar ze zijn nog steeds opvraagbaar.

Je hebt de mogelijkheid om de conversatie te "Verwijderen" of "Archiveren". Echter, u moet weten dat het schrappen van e-mail niet van de mededeling van uw Facebook-mailadres ontdoen. Facebook Messenger Mesajlar Nasl Silinir.

Je kunt dus eenvoudig de discussie gemeenschap kiezen wanneer je het nodig hebt. Hoe verwijder je Facebook Messenger conversaties op Android! Selecteer het hoe kan je facebook gesprekken verwijderen of berichten die je wilt verwijderen Je kunt je verzonden en ontvangen berichten verwijderen.

Hoe verwijder je meerdere berichten tegelijkertijd uit je postvak in?

Zoek het bericht of berichten die je wilt verwijderen. Om het proces minder omslachtig te maken is een extensie Facebook Message Deleter ontwikkeld voor Google Chrome-gebruikers. Zodat je snel je bericht kunt stoppen.

Facebook 1 Facebook op Android 1. Als je je prive instellingen juist instelt, is het mmogelijk ongewilde communicaties via Facebook mis te lopen. Het is mogelijk om je standaard prive niveau in te stellen met deze methodes:

  • Met beide methodes kun je het complete gesprek verwijderen van Facebook Messenger.
  • Het bericht verwijderen is mogelijk en het is nakkelijk. Als je niet helemaal zeker bent of je conversaties niet meer nodig hebt in de toekomst is de beste optie het Archiveer alternatief.

Wat als je per abuis een berichtr hebt verstuurd, hoe kan je facebook gesprekken verwijderen. In deze map staan misschien wel berichten waarvan je niet wist dat je ze had. De knoppen Kopieren en Verwijderen verschijnen dan en je kunt op "Verwijderen" klikken om het bericht te wissen. Kies - Alleen Ik online guitar tuner mic iphone tezamen met de selecties.

Kunnen we Facebook berichten terughalen die al verzonden zijn met iOS.

Stap 1: Open de Facebook Messenger app

Scroll door je lijst met conversaties om degene te zoeken die je wilt verwijderen. Het bericht verwijderen is mogelijk en het is nakkelijk. Kom en doe de test en kijk of je het goed hebt of niet.

Bezoek en kies - Slechts mij - vanwege dit nummer samen met selecties. Aanmelden Herstellen van uw wachtwoord. Terwijl dit je er van vezekert dat het bericht is verwijderd, hoe kan je facebook gesprekken verwijderen, maar je kunt het in ieder geval vrwijderen van je Facebook Messenger. Het is echter niet mogelijk om een verstuurd bericht terug te halen, u kan ook graag willen weten Hoe te verwijderen opgeslagen berichten op Snapchat moeiteloos.

Er zijn twee manieren om het berciht tge verwijderen van Facebook Messenger. Voor gebruikers van Snapchat, wat doe je als je het bericht later wilt ophalen. Echter, u moet weten dat het schrappen van e-mail niet van de mededeling van uw Facebook-mailadres ontdoen.

Stap 2: Verwijder het bericht

Als je je prive instellingen juist instelt, is het mmogelijk ongewilde communicaties via Facebook mis te lopen. Je hebt verschillende opties om een of meerdere berichten te verwijderen. Sommige Facebook-berichten wil je niet voor altijd bewaren. Open je Facebook Messenger app.

Hoe verwijder je een of meerdere Facebook Messenger berichten op Android. Ofschoon we een bericht kunnen verwijdern van Facebook Messenger, dan moet je de verwijder optie gebruiken. Start de Facebook Messenger app op je iOS Je vindt normaal het Facebook Messenger icoon op het eerste scherm en je moet er gewooon op klikken. Kunnen we Facebook berichten terughalen die al verzonden zijn met iOS.

Tik nu op verwidjer en je bericht wordt verwijderd uit de geschiedenis van je Facebook Messenger. Je kunt hier veel interessante wedstrijden vinden met bruikbare cadeau's. Facebook 1 Facebook op Android 1, hoe kan je facebook gesprekken verwijderen. Als je echter helemaal wilt verwijderen, kun je het niet verwijderen van de Messenger van de hoe kan je facebook gesprekken verwijderen omdat je geen permissie hebt op zijn account.

Dat wil zeggen wanneer u het aantal berichten en gesprekken, alleen uw eigen dubbel op het iOS-apparaat wordt verwijderd via uw Facebook-adres. Facebook In andere talen: De actuele informatie zal dan waarschijnlijk niet verzonden zijn.

Het bericht verwijderen is mogelijk en het is nakkelijk. Velen van ons hebben zich wel kunnen slaan voor het feit een bericht te hebben verstuurd waarvan we wilden dat het niet was verstuurd.

Je zou ook graag.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com