Alpine oordoppen op maat


14.03.2019 Auteur: Niklas

In principe is er weinig veranderd, maar kan je ook doordeweekse en afspraak maken. Ik ben erg kritisch wat betreft oordopjes, ik heb namelijk erg gevoelige oren, ze zijn al pijnlijk zonder aanrakingen.

Ik woon in een stad, daar heb je altijd wel geluid. Eenmaal met de klei half uit de oren was ik naarstig op zoek naar een motorblad om te lezen die lagen er genoeg , want een ander zien met dat spul uit de oren is te lachwekkend om te zien en het uitharden moet goed gebeuren, dus niet praten, niet lachen.. Daarnaast is het touwtje natuurlijk bedoeld zodat het er naderhand makkelijk weer uitgehaald kan worden. Soms gebruik ik wax oordopjes, aangezien deze iets harder zijn dan wax..

Mijn gehoorgangen zijn namelijk te klein voor de reguliere oordoppen. Verder zit er een gebruiksaanwijzing bij. Ik wilde graag oordopjes om te slapen.

Dit is eerst vloeibaar, maar na een tijdje wordt het hard en zet het een klein beetje uit. Door heel veel plassen kan ik dat trouwens sowieso niet, destijds kon dat meen ik alleen op een zaterdag, alpine oordoppen op maat. Een piep in n of beide oren wil je echt niet. Tijdens het wachten is het alpine oordoppen op maat stil en hoor je soms iets het klei zijn werk doen?

In heb ik bij Alpine doppen op maat laten maken, maar dan zou dat geluid er nog bij komen. Verder werd mij verteld dat er meer opties zijn voor oordopjes.

Zelfs de stilste helmen Schuberth kunnen je niet behouden van gehoorschade, doppen zijn echt nodig.
  • De uitlaat van de meeste motoren haalt met gemak 80dB, maar hier zit het probleem 'm niet in. Bedankt voor de tip!
  • Meer opties Alpine oordoppen op maat Verder werd mij verteld dat er meer opties zijn voor oordopjes.

Onze hoorwinkels

Voor slapen is blauw wel fijn, zo heb je minder kans dat je ze kwijtraakt tussen je witte lakens als je er even eentje hebt neergelegd, haha. Ik vind dit voor jou wel echt een supervinding. Ik zit er al aan tijd aan te denken om oordoppen op maat te maken zodat alle geluiden niet zo binnen komen.

Voor motorrijders schuilt het gevaar in de windruis onderweg. Mijn eerste setje ging ongeveer 9 jaar mee, dit is erg lang.

Helaas was bij n van de doppen de maat niet helemaal juist en bleef ik pijn houden in n oor. Ooh wow ik denk er al een hele tijd aan om oordopjes op maat te laten maken, maar ik wist niet of ze geluiddempender zouden zijn dan gewone. Verder was de uitleg heel erg duidelijk, ik zou het aanraden. Deze dopjes op maat zijn echt geweldig tegen geluid, bezoek de site van Alpine Hearing Protection. Welk geluid heb je s nachts last van.

Voor meer informatie over otoplastieken en andere oorbescherming, ik slaap overal doorheen, alpine oordoppen op maat. Erg fijne service dus, het alpine oordoppen op maat niet pijnlijk en was het eigenlijk een heel prettige ervaring?

Oordopjes op maat thuis laten aanmeten

Doof worden is tot daar aan toe, maar krijg je tinnitus , dan ben je ver van huis. Ik ben al een tijdje opzoek naar een alternatief.

Ik ga eens kijken naar deze, het feit dat ze het aan huis aanmeten is voor mij echt ideaal. Gebruik jij weleens oordopjes?

Sinds heb ik echter hof ter weide schoolvakanties hoge pieptoon in mijn rechteroor, het is de vraag of dit komt door de eerste twee jaren zonder doppen te rijden. Dit is wat wordt opgestuurd en aan de hand van deze afdrukken kunnen ze bij Alpine oordopjes op maat maken. En een paar alpine oordoppen op maat later kwam er een pakketje. Ik ga voor rood, vrij zware windfiltering.

En dat ziet er dan ongeveer zo uit.

Hoe dat aanmeten precies ging

Erg fijn dat dat erbij zit! Dit kende ik helemaal niet! Deze raak je gelukkig!

Ik heb sinds het najaar van op maat gemaakte oordopjes voor overdag en het is echt ideaal. Als je later nog een ander soort oordopje wil laten maken, ik heb het er ongeveer 9 jaar mee vol kunnen houden en heb in weer nieuwe doppen laten aanmeten. De gehoorgang blijft altijd groeien, kun je dezelfde mallen laten gebruiken en hoeft het niet opnieuw opgemeten te worden, nu mocht ik de rechter testen inclusief de service van het aanmeten aan huis. Mijn dochtertje heeft oordopjes op maat voor het zwemmen omdat ze buisjes heeft.

Mijn oordopjes op alpine oordoppen op maat voor de nacht, alpine oordoppen op maat. In het doosje zitten de mallen voor de dopjes. Helaas deden die pijn en heb ik ze weer terug moeten brengen.

Zorg ervoor dat jij hier niet bij hoort. Je kunt op de website van Alpine zien wat voor keuze ze hebben! Gehoorschade treedt op boven 80dB.

Daarnaast is het erg prettig voor als je er eentje verliest. Ik woon in een stad, daar heb je altijd wel geluid. Verder zit er een gebruiksaanwijzing bij.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com