Foto streamen naar tv


16.02.2019 Auteur: Edgar

Tot die mogelijkheden behoren: Downloadsnelheid nodig voor 4K tv?

Hierdoor krijgt het 'schilderij' een natuurlijke verlichting op elk moment van de dag en past deze perfect in je interieur. Het is alleen lastiger om lokaal opgeslagen media te streamen. Lees het artikel op ons Discover Blog of ga eens kijken bij een Samsung-showroom bij jou in de buurt. Personaliseer je kamer met je favoriete familiefoto of kies elke keer opnieuw een geweldig kunstwerk. Je foto's, video's en muziek speel je soepel en gemakkelijk af.

Zo ziet Samsung graag dat de eigen tablets en smartphones gebruikt worden en zijn de mogelijkheden dus groter voor bezitters van deze apparaten. Tv-fabrikanten geven helaas geen enkele garantie dat de apps op een smart-tv ook blíjven werken.

Dat is gelukkig heel goed mogelijk als je Smart TV en je smartphone of tablet op hetzelfde draadloze netwerk zitten, foto streamen naar tv. Met deze optie is het eenvoudig om media vanuit apps en vanaf Android-apparaten te streamen naar je tv? Spotify muziek naar je home cinema set of receiver streamen: DLNA is een techniek om bestanden te delen, en wordt door veel televisies ondersteund. Hallo, Ik wil graag muzuiek youtube casten naar mijn tv vanaf mijn gsm.

Verbeter het geluid van je tv met een soundbar. Media streamen naar je tv: Er zijn verschillende mogelijkheden om foto's op je TV te bekijken. Op een Samsung-tablet of Samsung-smartphone of een ander Android-apparaat ga je naar de afbeeldingen die je op je TV wilt bekijken en dan tik je boven in het scherm gewoon op het stream-icoontje. Zes reviews van HiFi.

  • Meer informatie over het streamen van media en het opzetten van je thuisnetwerk vind je in onze home cinema informatiegids. Tv-fabrikanten geven helaas geen enkele garantie dat de apps op een smart-tv ook blíjven werken.
  • Of laat je TV als een echte fotolijst werken en toon rustige foto's van landschappen, gebouwen of ruige natuur. Wat heb je nodig om Miracast te gebruiken?

Ze kunnen elkaar niet vinden. Hoe stel ik het beeld in! Op een Samsung-tablet of Samsung-smartphone of een ander Android-apparaat ga je naar de afbeeldingen die je op je TV wilt bekijken en dan tik je boven in het scherm gewoon op het stream-icoontje! Voor veel mensen zal de Google Chromecast goed werken. Voordelen Werkt gemakkelijk, foto streamen naar tv, geen extra apparaten nodig Nadelen Je bent beperkt tot de apps die op jouw tv worden aangeboden Apps kunnen verdwijnen Google Chromecast Voor veel mensen zal de Google Chromecast goed werken.

Geschreven door Martijn Chel Geplaatst op 21 oktober , Als je TV de inhoud heeft herkent, speel je met een druk op de knop hele diaseries af. Je kunt je ook inschrijven zonder te reageren.

DLNA is alleen geschikt voor lokaal opgeslagen bestanden, foto streamen naar tv, wat het voor jou als consument niet eenvoudiger maakt. Zoek de functie binnen het smart tv-platform of de input-selectie en volg de instructies om een apparaat met je tv te koppelen? Veel nieuwe Android-apparaten ondersteunen deze techniek niet meer.

Wat heb je nodig om Airplay te gebruiken. WiFi Direct wordt door steeds meer apparaten ondersteund maar ook hier zien we veel verschillende benamingen voorbij komen, het opslagmedium moet aan staan tijdens het streamen en je kunt DLNA niet gebruiken met streamingdiensten zoals Netflix.

Miracast: smartphonescherm op je tv

Artikelen binnen Gebruikstips Gebruikstips voor je televisie. Lees dan dit artikel. Ik gebruik nu Samsung smartview en parrot 2, ik zou dit graag vanaf 1 applicatie doen eventueel een betaalde commerciële versie.

Dali Oberon - Surround ontmoet hip Deens design? Deze app voor je smartphone of tablet biedt dezelfde handige interface als die van je Samsung Smart TV! Dekkingen veranderen regelmatig Bekijk nu de Autoverzekeringvergelijker, foto streamen naar tv. Je opent de app op je smartphone of laptop en je geeft de opdracht om de video af te spelen op een tv. Foto streamen naar tv apps ondersteunen Airplay. Je hebt alleen een smartphone of tablet en tv nodig die beide Miracast ondersteunen, meer niet.

Dan is de kans groot dat ook jij al je media op je tv kunt weergeven.

Contacteer ons!

Een tv met internetverbinding en een smart tv-platform? Dat is gelukkig heel goed mogelijk als je Smart TV en je smartphone of tablet op hetzelfde draadloze netwerk zitten. Daarvoor maakt de Chromecast of Google Cast direct verbinding met internet. Daarbij kopieer je het scherm van je browser, smartphone of tablet op de tv, zodat je op beide apparaten hetzelfde beeld ziet.

Maar, niet elke smart tv werkt even makkelijk, en gedurfd zal altijd aantrekkelijk zijn, foto streamen naar tv. Dat is gelukkig heel goed mogelijk als je Smart TV en je smartphone of tablet op hetzelfde draadloze netwerk zitten. Je vindt de Airplay-knop op je iPhone of iPad door op het hoofdscherm vanuit de onderkant van het scherm omhoog te vegen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com