Treurenburg den bosch openingstijden


13.03.2019 Auteur: Dorothea

Gister ff mijn pauze daar gemaakt maar het voelde bij binnenkomst direkt als een soort van thuiskomen daar. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Er zijn nog onvoldoende waarderingen van het eten, de service, de prijs-kwaliteitsverhouding of de sfeer voor Treurenburg, Nederland.

Dun "uitval "moet het goed maken. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Door de warme ontvangst voel je je meteen op je gemak. Het is er druk maar dat maakt ook de sfeer. Lekker eten, leuke meiden.

Lekker eten, leuke meiden. Nederland Nederland Belgi Servi. Het is er druk maar dat maakt ook de sfeer. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan, treurenburg den bosch openingstijden. Na een lange wandeling hier voor het eerst van mijn leven geweest. Beoordeeld op 23 oktober via mobiele applicatie Groepsuitje.

Het is er altijd gezellig. Community Hoe was jouw ervaring?

Gebruik de Afvalstoffendienst app

Beoordeeld op 2 augustus via mobiele applicatie Koffie. Hier krijg je lekkere en gemakkelijke maaltijden voorgeschoten. Lees ook onze privacyverklaring. Het is er druk maar dat maakt ook de sfeer.

Nederlands, Marokkaans , Europees , Grill. Aanraders wat mij betreft de uitsmijter Treurenburg en vooral Eisbein!

  • Kom gauw een keer terug. Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
  • Buitenterras met mooi weer. Hoe was jouw ervaring?

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Lees ook onze privacyverklaring. Heeft dit restaurant zitgelegenheid, treurenburg den bosch openingstijden.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Geen klachten over de bediening. Er hangt een gezellige, huislijke sfeer en je kunt er goed eten tegen een mooie prijs. Ipv een afbakbroodje zoals op de kaart staat vermeld een klef wit supermarktbolletje met 1 plakje kaas.

Ratings and reviews

Gezellige bijeenkomst van mensen met een DAF oldtimer vrachtwagen voorliefde. Dun "uitval "moet het goed maken. Zeer slechte en onvriendelijke bediening en service.

Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden. Aanraders wat mij betreft de uitsmijter Treurenburg en vooral Eisbein. Dun "uitval "moet het goed maken. Ook het eten de sate met treurenburg den bosch openingstijden was goed.

Site informatie

Leuk en gezellig echt truckers cafe met een goede keuken. Gezellige bijeenkomst van mensen met een DAF oldtimer vrachtwagen voorliefde. Is dit voornamelijk een bakkerij? Ronduit slecht… zowel bediening als de broodjes. En dat is nu ook nog met de huidige eigenaren, gewoon lekker eten zonder poespas.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Er zijn nog onvoldoende waarderingen van het eten, de service, treurenburg den bosch openingstijden, een schnitzel of tosti kun je hier prima terecht, via ons contactformulier of via Facebook. Maar voor een broodje bal, conform het advies van de gebiedscommissie. Beoordeeld op 11 juli via mobiele applicatie Lekkere lunch en goed diner. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Treurenburg Is dit uw bedrijf.

Overnachten Hotels in de buurt ! Deel op Facebook Deel op Twitter.

Like Treurenburg op Facebook!

Er hangt een gezellige, huislijke sfeer en je kunt er goed eten tegen een mooie prijs. Ronduit slecht… zowel bediening als de broodjes.

Treurenburg Is dit uw bedrijf?

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. En de prijs is ook redelijk, simpel maar goed. Community Hoe was jouw ervaring.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com