Converteer pdf naar jpg bestand


14.03.2019 Auteur: Jildau

Gebruik gewoon de screenshot-functie en het Windows-klembord waar de weergegeven scherminhoud naar het klembord wordt gekopieerd. De webpagina transformeert het bestand vervolgens naar een JPEG-bestand, dat u vervolgens kunt downloaden.

U selecteert vervolgens eenvoudig een fotogebied met de muis, die vervolgens naar het klembord wordt gekopieerd. Onze Acrobat-experts staan voor je klaar. Kies voor "Afbeeldingen", dan is het makkelijker om het gehele document te converteren. We respecteren uw privacy! Als het niet in je dock staat vind je het onder Programma's.

JPG zorgt er bovendien voor dat inhoud sterk wordt gecomprimeerd en dat het ook bij uitstek geschikt is voor webpagina's voor weergave via een browser. Scan een papieren document naar Converteer pdf naar jpg bestand. Hiervoor zijn in principe verschillende mogelijkheden. Hoewel PDF-documenten geschikt zijn voor het uitwisselen van tekst of afbeeldingen die niet moeten worden gewijzigd, is het JPEG-formaat ideaal als het aankomt op het aanpassen van afbeeldingen door beeldbewerking.

Gebruik gewoon de screenshot-functie en het Windows-klembord waar de weergegeven scherminhoud naar het klembord wordt gekopieerd.

  • Voor Windows en Mac. Alleen een internetverbinding en een browser moeten aanwezig zijn.
  • We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak. Niet voor niks zijn veel afbeeldingen op het internet opgeslagen als JPEG.

Zet gescande documenten en afbeeldingen om in PDF-bestanden.

Acrobat maakt een tekstlaag in je PDF die kan worden doorzocht — of gekopieerd en in een nieuw document geplakt. Als u Acrobat Reader van Adobe op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u de interne snapshot-functie direct gebruiken.

Zorg dat je doorzoekbare PDF's correct zijn voordat je ze archiveert. Zoek en corrigeer fouten in tekst. Je wordt gevraagd om een JPG-, TIFF- of andere afbeelding te selecteren om te converteren, of er wordt een document gepresenteerd met een overzicht voor het scannen van documenten.

Na een tijdje wordt het document getoond! Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het Privacybeleid van Adobe. Voor Windows en Mac. Vond je dit een nuttig artikel.

Als het niet in je dock staat vind je het onder Programma's. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het Privacybeleid van Adobe. JPG is een gegevensformaat voor het opslaan van afbeeldingsinformatie in een bestand. Zoek op je computer naar het PDF-bestand dat je wilt uploaden.

Na een tijdje wordt het document getoond. Zoek naar de geselecteerde link. Hierna kun je het opslaan als JPG-bestand. De resolutie en de kleurdiepte zijn dus elk afhankelijk van de weergaveopties van uw computer? Made in Leipzig with, converteer pdf naar jpg bestand. Je kunt nu kiezen welke kwaliteit JPG je wilt hebben.

Ondersteunde conversies

Als het bestand meerdere pagina's heeft krijg je ofwel meerdere links of je kunt de bestanden in een keer downloaden als ZIP-bestand.

Download de gratis Adobe Scan-app. Het PDF-formaat werd in door …. Maak gebruik van een preview op het scherm om eventuele tekstherkenningsfouten te doorlopen en te corrigeren.

Maak gebruik van een preview op het scherm om eventuele tekstherkenningsfouten te doorlopen en te corrigeren. Het werd in door de Joint Photographic Experts Group gedefinieerd en heeft sindsdien talloze en gestage vorderingen gehad, converteer pdf naar jpg bestand. Over dit artikel Categorien: Je kunt je bestanden toevoegen door ze naar het "meerdere converteer pdf naar jpg bestand gebied te slepen Geploade bestanden verschijnen hier voor verder gebruik.

Een ander voordeel van deze methode is dat u toyota aygo charcoal grey speciale software op uw computer nodig hebt.

We hebben sinds meer dan. Dit nieuwe bestand kun je openen met fotobewerkingsprogramma's, in documenten verwerken of uploaden op het internet.

Converteer online en gratis PDF naar JPG

Veel eenvoudiger en zonder extra software, het gaat met de gratis online converter https: Dit nieuwe bestand kun je openen met fotobewerkingsprogramma's, in documenten verwerken of uploaden op het internet. Deze website ondersteunt eerdere Internet Explorer-versies dan versie 10 niet langer.

Geploade bestanden verschijnen hier voor verder gebruik. Cookies maken wikiHow beter. Bovendien hebt u software nodig waarmee u de schermafbeelding of momentopname die u van het klembord hebt genomen, kunt invoegen en opslaan in JPEG-indeling.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com