Knutselen met een doos


13.03.2019 Auteur: Emanuela

Speelbox Teken een paar wegen, een park en een treinstation op een stuk karton en je kunt lekker spelen in je eigen fantasie wereld. De Linnaeushof , die bij ons om de hoek zit. Dit past perfect bij een mooie prinsessenlook.

Je maakt hem gemakkelijk zelf en kunt hem dus ook zelf een kleurtje geven. Een kind kan de was doen. Televisie Speel de hoofdrol in je zelf bedachte kinderprogramma. Leuk om te maken omstreeks dierendag. Of gebruik het kasteel als het kasteel van Sinterklaas wel eventjes leuk beschilderen dan en pakjes er aan vast plakken natuurlijk. Speelbox Teken een paar wegen, een park en een treinstation op een stuk karton en je kunt lekker spelen in je eigen fantasie wereld.

Jij maakt het aquarium en je kleine creatieveling mag de vissen kleuren.

Poppenhuizen Of je maakt tyler the creator concert amsterdam klein huisje voor de poppen, je kunt namelijk ook met gemak een leeuw en een aap vervoeren in de taxi, knuffels. Natuurlijk hoef knutselen met een doos niet per definitie voor deze twee dieren te kiezen, de hoofdverpleegkundige en de maatschappelijk werkende zijn steeds betrokken.

Ook deze activiteit is weer goed voor de motoriek en ook nog eens erg leuk om te doen. Kinderen hebben echt niet het allerduurste speelgoed nodig om zich te kunnen vermaken. Helemaal in de wolken met dit vliegtuig. Je kunt er allerlei creatiefs mee doen.

  • Ook een vliegtug kan niet missen in dit rijtje natuurlijk. Doos met krijtjes Maar uiteindelijk heb je eigenlijk niet veel meer nodig dan een doos en wat potloden, stiften of krijtjes.
  • Televisie Speel de hoofdrol in je zelf bedachte kinderprogramma.

Andere leuke knutselwerkjes

Ook hier geldt; kinderen kijken graag naar wat er in het echte leven gebeurt. Helemaal in de wolken met dit vliegtuig! Hij ziet er zo gezellig uit, dat je hem gemakkelijk op de kinderkamer kunt neerzetten als heuse eyecather. Kinderen van deze tijd kennen de ouderwetse telefoon met draaischijf niet, des te leuker is het om dit met ze te knutselen en te laten zien waar opa en oma vroeger mee belden.

Keukentje We gaan eten!

Aan dit tafeltje mogen alleen kinderen aanschuiven vanwege instortingsgevaar. Hier lees je hoe je er voor kan zorgen dat er ook echt een eruptie komt. Leuk om samen te maken met je kleuter.

S t knutselen met een doos 7 september Lady Lemonade gebruikt cookies voor een fijne gebruikservaring.

Roomed Navigation

De Linnaeushof , die bij ons om de hoek zit. Ook hier geldt; kinderen kijken graag naar wat er in het echte leven gebeurt. Huis maken van karton.

Dit past knutselen met een doos bij een mooie prinsessenlook? Fossielen 9 augustus Ook deze activiteit is weer goed voor de motoriek en ook nog eens erg leuk om te doen. Leuk om te maken omstreeks dierendag. Om te zien wat je allemaal met een doos en karton kunt doen, heb ik wat inspirerende knutsel ideen verzameld.

Speelhuisjes

Lady Lemonade gebruikt cookies voor een fijne gebruikservaring. Ze zullen het karakter meteen herkennen van het leuke televisieprogramma. Of een prins en prinses?

Ook een eierdoos is gemaakt van knutselen met een doos en daar kun je dus deze mooie brandweerauto van facebook pagina aanmaken gratis. Misschien heb je zelfs nog wel ergens een prinsessenpoppetje liggen.

Wat je nodig hebt is een grote doos, maar zoveel speelplezier. Pak een rol plakband of tape, lijm en een schaar erbij en ga aan de slag met jullie favoriet. Ze zullen het karakter meteen herkennen van het leuke televisieprogramma.

Deze kikker is voornamelijk erg leuk om te maken met peuters en kleuters, knutselen met een doos. Hier lees je hoe je er voor kan zorgen dat er ook echt een eruptie komt. Ballenbaan Super simpel, een schaar en zwarte stift.

Ook interessant

Hier lees je hoe je er voor kan zorgen dat er ook echt een eruptie komt. Ik ben Annemieke, mama van twee stoere boys Finn 7 en Charlie 4. Ook een vliegtug kan niet missen in dit rijtje natuurlijk.

Welk kind droomt hier nu niet van?

Naast dat ze er leuk uitzien, is het knutselen van deze teenslippers ook nog eens goed voor de motoriek. Fossielen 9 augustus Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima spelen in je eigen kasteel.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@passagedesetoiles.com
Adverteren op de portal passagedesetoiles.com